Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

Καλωσήρθατε στην παρέα μας!


Σήμερα πήραμε μια σημαντική απόφαση: να δώσουμε το παρόν μας στο διαδύκτυο!!!



Είμαστε κι εμείς εδώ... : Δημήτρης, Μαρία, Κατερίνα, Βίκυ, Σόφη, Λαμπρινή και Τέλης!

Ανιχνευτές και Βαθμοφόροι της Κοινότητας Ανιχνευτών από την ακριτική Κομοτηνή.

Μέσα από της καταχωρήσεις μας θα γνωρίσετε την ιστορία της Κοινότητάς μας, τις δραστηριότητές μας και την..... ΤΡΕΛΑ μας!!!!!!!



Καλή ανάγνωση......! :-P

2 σχόλια:

Nidis_ είπε...

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του Internet!!
Καλή διαμονή καλές αναρτήσεις και πολλούς επισκέπτες :)

marinos_el είπε...

Κατά την (επανα)-ίδρυσή της πριν αρκετά χρόνια (ήμουν ακόμα ΑΣ του 2ου) κάναμε πολλά όνειρα για την Κοινότητα. Κάποια απ' αυτά έγιναν πραγματικότητα, κάποια άλλα όχι. Αρχικά υπήρξε ενθουσιασμός και τα πράγματα φαίνονταν πολύ καλά. Όταν αυτός ο ενθουσιασμός καταστάλαξε εμφανίστηκαν διάφορα προβλήματα και μαζί μ΄ αυτά κατά καιρό σοβαρές αμφιβολίες και ανησυχίες για το μέλλον της κοινότητας. Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά και μία Προσκοπική "γενιά" αργότερα, διαπιστώνω με χαρά ότι όχι μόνο "επέζησε" τις παιδικές της αρρώστιες, αλλά εξελίχτηκε μάλιστα σε μια αξιοζήλευτα χαρούμενη και ζωντανή παρέα με γερό μέλλον (απ' αυτά που μαθαίνω και βλέπω), που λυπάμαι που απουσιάζω από κοντά της.
Πολύ ωραία η ιδέα σας για την δημοσίευση της ιστορίας και δράσης της κοινότητας σε έναν τόπο σαν αυτόν εδώ. Θέλει, όμως, επιμονή, (λίγη) οργάνωση και (αυτο-)ζόρισμα για πολλή δουλειά για να πετύχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Το όραμα γι' αυτό, όμως, αν το κρατήσετε ζωντανό, θα σας δώσει την απαραίτητη αγάπη και δύναμη για να τα καταφέρετε.
Κρατήστε τη φλόγα του οράματος, λοιπόν, ζωντανή να καίει!!!

Καλή σας επιτυχία
Κολίμπρι